Punk-legendene Bad Religion kommer til Norge

0
52

Punk-legendene i Bad Religion er tilbake på Rockefeller for å gjøre sin første konsert på åtte år. De spilte også på Øya i 2015.

Med bakgrunn i smått legendariske band som The Circle Jerks, Dag Nasty, T.S.O.L., og ikke minst gitarist Brett W. Gurewitz som i sin tid grunnla Epitaph Records, kan Bad Religion med rette krones som kongene av den californske punkrocken.

Grunnlagt allerede i 1980 holdt bandet seg i undergrunnen med konstant turnering, ga ut en jevn strøm albumutgivelser, og sakte men sikkert bygget opp renommé og fanbase. Men i 1993, i kjølvannet av grungen og den alternative rocken, smalt det for alvor da Bad Religion fikk sitt kommersielle gjennombrudd for sin umiskjennelige melodiske signaturpunk og det sjangerdefinerende albumet Recipe For Hate som landet bandet en imponerende 14. plass på Billboard-lista.

Les: Sendte en limousine med luksusklokker til Dortmund

Det er hele åtte år siden Bad Religion sist spilte på Rockefeller.

Rockefeller 17. august. Billetter i salg fredag 13. mai kl. 10.00.